Zdenka Lindič Ariella, Archinetova ul. 5, 1000 Ljubljana-Fužine
GSM 041 788 719 • Email: ariella.lindic@gmail.com
 

 
 

AVATAR TEČAJ

POSTANITE KREATOR SVOJEGA ŽIVLJENJA
IN SPREMENILI BOSTE SVOJO USODO.

Živite v času, ki vam omogoča neomejene možnosti tako v tehnološkem kot tudi v osebnostnem razvoju. Žal je danes vse več ljudi, ki ne znajo izkoristiti svoegaj maksimalnega življenskega potenciala. Vzrok je v tem, da so zgubili stik s svojim izvorom.

Rodili ste se kot bitje ljubezni, svobodni, neomejeni, z neverjetnim občutkom, da je vse mogoče. Verjetno ste se že velikokrat vprašali, zakaj nekateri, kljub temu, da jim življenske razmere niso najbolj naklonjene, uspejo, medtem ko so osebe, ki so imele boljše življenjske pogoje manj uspešne, ali celo propadejo.

Skrivnost vašega uspeha oziroma neuspeha pogojujejo vaša prepričanja, stališča, navade in predstave, katera so vam vcepili v vašo zavest vaši starši, vzgojitelji, učitelji in mediji. Z njimi je opredeljena struktura vaše zavesti. Programi v vaši zavesti imajo neverjeten vpliv na vaše življenje. Negativna prepričanja so zelo razdiralna. Naredijo vas nesamozavestne, osamljene, nedružabne, prestrašene, depresivne, žalostne, nesrečne, i.t.d. So kot magnet, ki privabijo v vaše življene prav tisto, česar si ne želite. Nenehno se srečujete z osebami in situacijami, ki vas blokirajo in zaradi katerih imate občutek, da se nenehno vrtite v začaranem krogu ponavljajočih se neuspehov.

Da bi bili v življenju uspešni, vam je potrebno le spremeniti vaše negativne programe. Na tečaju boste z enostavnimi vajami uspešno odstranili moteče negativne misli in občutke. Nadomestili jih boste s programi, ki bodo usklajeni z vašimi življenskimi cilji. Tako si boste ponovno pridobili nazaj notranjo moč, zdravje, pogum, modrost in veselje do življenja.
Da bi spremenili svoje življenje je potrebno le, da sprejmete odgovornost za svoje življenje in da se odločite za celovito spremembo v vašem življenju.

NA TEČAJU AVATAR BOSTE DOSEGLI STANJE PRAZNE IN ČISTE ZAVESTI, KAR VAM BO OMOGOČILO, DA URESNIČITE VAŠE ŽIVLJENJSKE CILJE S POLNO ODGOVORNOSTJO.

NAJ VAS TO KAR STE, NE OVIRA PRI TEM, KAR BI LAHKO POSTALI IN ZATO SPPREJMITE IZIV IN PRIDITE NA TEČAJ AVATAR.


PROGRAM SEDEM DNEVNEGA TEČAJA AVATAR:
- Prebujanje čustvene inteligence
- Prepoznavanje, izražanje in poimenovanje občutkov
- prepoznavanje odnosa med mislimi , občutki in odzivi
- Ozaveščanje bolečin, nevroz in napetosti, ki so posledica negativnih občutkov
- Prepoznavanje vzrokov zaradi katerih je prišlo do izbruha motečih občutkov
- Delovanje z zavestno voljo
- Načrtovanje lastne resničnosti
- Vpliv stališč, navad in prepričanj na kvaliteto življeja
- Ozaveščanje omejujočih nevidnih prepričanj
- Vpliv pozornosti in identitete na kvaliteto življenja
- Miselni vihar
- Postavljanje kratkoročnih in dolgoročnih ciljev
- Vpliv obsodb in odporov
- Odstranjevanje čustvenih travm in problemov s formulo diskreacije
- S formulo kreacije do novih programov, ki omogočajo, da z lahkoto uresničujemo zastavljene cilje .

Ker se na tečaju rešujejo konkretni življenjski problemi, se tečaj izvaja v manjših skupininah.


TEČAJ VODI: avatar mojstrica Zdenka Lindič Ariella

DATUM TEČAJA: po dogovoru
TRAJANJE: 56 šolskih ur


KRAJ TEČAJA: Ljubljana, FUŽINE, Archinetova 5
INFORMACIJE IN PRIJAVE: GSM 041 788 719

 
 
 

 
 
 

 

 

IZKUŠNJE  UDELEŽENCEV  TEČAJA  AVATAR :

DANILA: Na tečaju Avatar sem dobila odgovore na veliko življenjskih vprašanj, ki so me mučila že celo življenje. Iz svoje zavesti sem odstraniti stare zamere. Začela sem pozitivno misliti in sprejemati ljudi takšnje kot so. Z Avatar tehnikami me je Avatar mojstrica Ariella popeljala v lepše videnje in čutenja življenja. Domov sem se vrnila bolj celovita.Ponovno sem  začutila življenje v sebi in kdo sem. Ničveč nisem  žalostna in zamorjena. Počutim se močno in srečno.
Moja spoznanja  izražam v naslednjih verzih:

BODI TRDEN KOT HRAST,
DA TE VIHAR NE IZRUJE.
BODI NEŽEN KOT BREZA,
KI JO VETRIČ MILUJE.

BODI POGUMEN KOT LEV,
KI V NOČI RJUJE.
BODI PLAŠEN KOT SRNA,
KI NIKDAR NE MIRUJE.
 OZRI SE V NEBO IN BODI OBLAK,
KI POTUJE.

SREČA JE  V  NAS  IN VSEPOVSOD OKROG NAS.

NADA: Po enotedenskem tečaju Avatar se je moje življenje popolnoma spremenilo. Na tečaj sem prišla popolnoma na tleh. V duši in srcu zagrenjena sem se mojstrici Arielli popolnoma zaupala in predala v obdelavo. Po tečaju se je moje življenje popolnoma spremenilo. Sedaj gledam na živlenje iz popolnoma drugega zornega kota, kljub temu, da sem se vrnila v popolnoma isto okolje. Spremenila se le jaz in močna moram biti, da z močno voljo ne dopustim, da bi se v starem okolju  spet uveljavile stare kreacije. Verjamem, da bom to zmogla, ker sem odločna in vztrajna.

Moja spoznanja izražam v  naslednjih verzih:

V ŽIVLJENJE SEM SE RODILA NEOBREMENJENA
S PRVIM PADCEM SEM POSTALA  ZAGRENJENA.

DA BI STANJE BILO ŠE HUJE,
SEM SI NESREČO IZPROSILA V DVOJE.

KO TRPLJENJU NISEM VIDELA VEČ KRAJA,
SEM Z AVATARJEM ISKALA POT DO RAJA.

ZDAJ POT SEM NAŠLA, LE NA NJO BO TREBA!
MOTO TA BOM S SABO VZELA:

DVIGNI GLAVO IN ODVRZI OKLEP PONIŽNOSTI,
NEMOČI, ŽALOSTI, ČRNOGLEDOSTI, ZAMER,
MANJVREDNOSTI, OMAHLJIVOSTI IN KRIVDE.
REŠI SE STRAHOV IN STOPI V ŽIVLJENJE TAKA,
KOT ŽE NEGDAJ BILA SI ---
LJUBEČA, SREČNA IN NEOBREMENJENA.

 

MATEJA KUNSTEK : Na tečaj sem prišla, da bi spoznala Avatar tehniko in da bi spremenila svojo samopodobo in izboljšala kvaliteto svojega življenja. Na tečaju sem doživela spremembe v načinu razmišljanja in čutenja sebe in življenja. Avatar tehnika diskreiranja podzavestnih in zavestnih miselnih ter čustvenih vzorcev, je neverjetno učinkovita, saj hitro čisti čustvene travme iz preteklosti. S pomočjo nanovo kreiranih miselnih in čustvenih vzorcev, se počutim bolj vzklajeno sama s sabo in s svetom okrog sebe. Počutim se močnejšo. O sebi sem ustvarila pozitivno sliko. Počutim se bolj živo, lahkotnejšo in sproščeno. Bolj čutim svojo žensko naravo. Začela sem uživati v svoji ženski vlogi. Kot kreator svojega življenja bom lažje in hitreje uresničevala svoje življenjske cilje, predvsem zato, ker sem se odločila, da preteklost ne more več vplivati na mene. S polno odgovornostjo sedaj kreiram svoje življenje. Prepoznala sem, da je moje življenjsko poslanstvo, da svoj pevski talent uporabim tudi za zdravljenje. S svojimi življenskimi izkušnjami in znanjem želim sodelovati pri izgradnji nove razsvetljene civilizacije.

 

MARICA : Na tečaju Avatar sem se začela zavedati, da sem v preteklosti sama ustvarjala negativne misli, zaradi katerih sem doživljala vrsto težav v svojem zakonu, kot tudi nekorektni odnos mojega direktorja do mene. Na tečaju sem spoznala način s katerim lahko negativne programe iz preteklosti diskreiramo ter jih po Avatar metodi kreiranja zamenjamo s pozitivnimi programi.  Prišla sem do spoznanja , da se z novimi programi drugače odzivam na življenjske situacije. Sedaj imava z možem veliko bolj ljubeč odnos. Še posebno sem srečna, ker je najina spolnost veliko bolj ljubeča in sproščena.  
Tudi z direktorjem se sedaj veliko bolje razumeva, kljub temu, da sem  se le jaz  spremenila. Tudi ostale življenjske težave in cilje sedaj z lahkoto rešujem. Najlepši pa je občutek miru in notranjega zadovoljstva, ki sem si ga pridobila na tečaju. Sedaj imam občutek, da sem sposobna sama uspešno reševati svoje probleme. Čutim, da nisem od nikogar odvisna. Na življenjske situacije se ne odzivam stresno. Sedaj sem veliko bolj srečna in  zadovoljna in zato  sem svojima hčerkama boljša mama.

 

TAMARA: Na tečaj Avatar sem prišla, ker sem se počutila v sebi žalostna, nezanimiva, nesocialna.  Avatar tehnologija mi je pomagale, da sem dojela, da je življenje preprosto, v kolikor si dovoliš, da v popolnosti in brez obsodb občutiš to kar se ti dogaja v življenju. Spoznala sem, da mi je doživljanje narave in sebe pomagalo, da sem v sebi prebudila svojo čutno naravo.
Znanje, ki sem si ga pridobila na tečaju, mi pomaga, da lažje začutim in ozavestim sebe in podzavestne programe. Na tečaju sem uspešno odstranila podzavestne miselne programe, ki so mi v preteklosti povzročali težave.
 S pomočjo Avatar tehnologije in s pomočjo Avatar mojstrice Arielle sem ustvarila nove miselne programe v skladu z mojimi željami in cilji. Sedaj se počutim bolj odločno, močno, srečno, svobodno in samozavestno. Zopet sem našla v sebi svoj notranji mir. Tako sedaj  z lahkoto prisluhnem svojemu notranjemu glasu. Vem, da bom v prihodnosti lažje uresničevala svoje cilje in reševala svoje težave. Čutim, da predstavlja  tečaj  Avatar prelomnica v mojem življenju.    
 


Domov
Vadba Joge
Japonska masaža
Tečaj Avatar
Antistresna terapija
Ustvarjalno učenje
Refleksna masaža stopal
Ljubezen,spolnost in duhovna rast
Foto galerija
Pretekli dogodki
Članki, predavanja
Darilni boni
Prebujanje ustvarjalnosti
Vizitka

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2019 Asana :: Avatar