Zdenka Lindič Ariella, Archinetova ul. 5, 1000 Ljubljana-Fužine
GSM 041 788 719 • Email: ariella.lindic@gmail.com
 

 
 

REFLEKSNA MASAŽA STOPAL IN DLANI

Refleksna masaža predstavlja eno najstarejših metod naravnega načina zdravljenja. Pred več kot 5000 leti so jo pri zdravljenju uporabljali Rusi, Kitajci in Indijci.

Refleksne cone na stopalih so zelo občutljive predvsem zaradi tega, ker stopala predstavljajo direktno povezavo telesa z energetskim polom zemlje. Ker je danes primarni kontakt z zemljo zaradi današnjega načina življenja vse slabši, nam refleksna masaža pomaga, da se počutimo bolj zdravo in sproščeno.

Z otipavanjem površine stopal in dlani odkrivamo obolele organe. S strokovno masažo refleksnih con odstranjujemo iz živčnih končičev obloge iz kalcija in kristale kislin. Tako vplivamo na izboljšanje krvnega obtoka in obtoka ostalih telesnih tekočin, ter sproščamo napetosti in bolečine v obolelih organih in delih telesa.

Refleksna masaža umirja in sprošča. Zato izvajanje masaže ugodno vpliva na psihofizično počutje, kar pozitivno vpliva na obnavljanje vitalne življenjske energije.

Refleksna masaža je primerna za ljudi vseh starosti. Izvajamo jo lahko sami na sebi ali družinskim članom. S tem bomo izboljševali zdravstveno stanje družinskih članov in tudi utrjevali medsebojne odnose v družini.

TEČAJ VODI: Zdenka Lindič Ariella učiteljica joge,
terapevtka in avatar mojstrica

TRAJANJE: 10 šolskih ur
DATUM TEČAJA: po dogovoru - pokličite

KRAJ TEČAJA: Ljubljana, FUŽINE, Archinetova 5
INFORMACIJE IN PRIJAVE: GSM 041/788-719

 

   

 
refleksna masaža
 
 

 

 


Domov
Vadba Joge
Japonska masaža
Tečaj Avatar
Antistresna terapija
Ustvarjalno učenje
Refleksna masaža stopal
Ljubezen,spolnost in duhovna rast
Foto galerija
Pretekli dogodki
Članki, predavanja
Darilni boni
Prebujanje ustvarjalnosti
Vizitka
 
 
 
 
 
 
© 2019 - Asana :: Refleksna masaža stopal, Cogenera Power d.o.o.