Zdenka Lindič Ariella, Archinetova ul. 5, 1000 Ljubljana-Fužine
GSM 041 788 719 • Email: ariella.lindic@gmail.com
 

 

USTVARJALNO UČENJE

Z spročenim in igrivim študijem in učenjem do boljših rezultatov!

Živimo v času velikih sprememb. Nepojmljiva hitrost sprememb s katerimi se soočamo ob koncu tisočletja zahteva, da se moramo bolj kot kdaj koli prej zanesti na svoje ustvarjalne zmožnosti. V svetu, ki se nenehno spreminja, bo sposoben preživeti le tisti, ki se je pripravljen spreminjati.
V vas ležijo neizkoriščene rezerve ustvarjalnih sposobnosti. Kdor jih bo znal izkoristiti bo pri študiju in na drugih področjih bolj uspešen.

Verjetno ste se že večkrat vprašali, zakaj so nekateri zdravi, srečni in uspešni, medtem ko se vi, ki se že dolgo prizadevate, da bi izboljšali kvaliteto svojega življenja, še vedno neuspešni. Vzrok vašega neuspeha je v tem, da je vaša zavest in podzavest obremenjena z omejevalnimi prepričanji stališči in predstavami kot naprimer: življenje je težko, vsi so boljši in lepši od mene, rojen sem pod nesrečno zvezdo, nisem talentiran za ........, moja kvaliteta ni potrpežljivost in vztrajnost, učitelji me ne marajo, vedno dobim nižjo oceno kot si jo zaslužim, ne morem premagati strah pred neuspehom, ker imam slabo koncentracijo se ne morem dobro naučiti snov itd.

Ujetniki ste lastnega načina razmišljanja in predstav o sebi in o svetu okoli sebe. Sprogramirani ste za svet, ki ga več ni.

Vsebina vaše zavesti ustvarja življenjske situacije in pogojuje kako se boste na njih odzvali. Negativna prepričanja so vzrok, da se počutite osamljeno, nemočno, preplašeno, zaskrbljeno, jezno, žalostno, depresivo, utrujeno, zmedeno, preplašeno, zmedeno, jezno, itd.

Zaradi negativnih občutkov pride do zmanjšanja pretoka vitalne življenjske energije, kar povzroči utrujenost, bolezni in zmanjša se dotok ustvarjalnih idej. Če želite v življenju uspeti, morate stare omejujoče vzorce razgraditi in jih v skladu s svojimi željami in cilji nanovo oblikovati. V kolikor uspete reprogramirati negativne misli in občutke v pozitivne, dosežemo, da svoje živlenje popolnoma spremenimo. Tako postanete kreatorji svojega življenja. Ponovno si pridobite nazaj notranjo voljo in moč, vedno ste polni novih idej, začnete se veseliti življenja, lahkotno rešujete vsakodnevne naloge, začnete spoznavati kaj je smisel vašega življenja, v družbi postanete priljubljeni, ker ste spontani, z lahkoto navezujete kontakte z nasprotnim spolom itd...

Vzroki neuspešnega študija

Da nekdo študira neuspešno obstaja več razlogov:
- nima prave motivacije, ker si je izbral študij, ki ni vzklajen z njegovim izvornim smislom in mu zato jemlje oziroma razpršuje ustvarjalno energijo.
- ima zaradi negativnih prepričanj o sebi zgrajeno negativno samopodobo in je zaradi tega nesamozavesten.
- slaba organizacija dela
- nerazčiščeni odnosi povzročajo globoke rane zamer, ki jemljejo ogromne količine ustvarjalne energije, ki bi jo lahko uporabili pri študiju.
- pomanjkanje vere in zaupanja v svoje sposobnosti in v to, da te izvorna energija v ustvarjanju vedno pdpira.

V kolikor imate s študijem težave oziroma želite hitreje in bolj učinkovito študirati se prijavite na TEČAJ O USTVARJALNEM UČENJU oziroma se prijavite na individualni razgovor oziroma terapijo.


TEČAJ O USTVARJALNEM UČENJU


Učenje je pomemben življenski proces, ki nam omogoča, da se lažje znajdemo v najrazličnejših življenskih situacijah in da spoznamo svojo notranjo naravo in naravne zakone.

Obstaja spontano in načrtno učenje. Obe vrsti učenja naj bi se med seboj prepletala. Učenje je proces prehajanja iz znanega v neznano področje, kar pri mnogih povzroči strahove in odpore, ki so rezultat omejevalnih prepričanj. V kolikor nam jih ne uspemo razgraditi zapademo v ustvarjalno krizo.

Na tečaju se boste naučili, kako krizo uspešno premagamo. Tečaj priporočam vsem, ki doživljate osebnostno krizo in vam je zaradi tega padel učni uspeh in vsem, ki bi se želeli učiti hitreje ter bolj sproščeno in igrivo.


PROGRAM:
- mišljenje kot ustvarjalni proces
- vzroki neuspešnega učenja
- prebujanje čustvene iteligence
- prebujanje izvorne ustvarjalnosti
- brezmejna moč ustvarjalne podzavesti pri učenju
- fizična in mentalna sprostitev
- postavljanje ciljev
- organizacija dela
- premagovanje ustvarjalne krize
- inkubacija – pasivno učenje
- reprogramiranje omejevalnih miselnih vzorcev
- programiranje novih pozitivnih miselnih vzorcev
- kreativna vizualizacija

TEČAJ VODI: Zdenka Lindič Ariella, avatar mojstrica in terapevtka

KRAJ TEČAJA: Ljubljana, po dogovoru tudi v vašem kraju


 


 
 

Domov
Vadba Joge
Japonska masaža
Tečaj Avatar
Antistresna terapija
Naravna kozmetika
Ustvarjalno učenje
Refleksna masaža stopal
Ljubezen,spolnost in duhovna rast
Foto galerija
Pretekli dogodki
Članki, predavanja
Darilni boni
Prebujanje ustvarjalnosti
Vizitka
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
© 2019 - Asana  :: Ustvarjalno učenje, Cogenera Power d.o.o.